Víkendové menu

POLÉVKA

Hráškový krém s parmazánovými krutony, crème fraîche

HLAVNÍ JÍDLA

180g Marinovaný steak z telecí kotlety v pestu z medvědího česneku, restované zelené fazolky s anglickou slaninou, pečené brambůrky z pánve

150g Pečená rolovaná plec na česneku a bylinkách, kopřivová nádivka, kedlubnové zelí, bramborový knedlík s vídeňskou cibulkou

230g Smažené jarní kuřátko v parmazánové strouhance s bylinkami, bramborový salát s pažitkou a ředkvičkou

300g Telecí ragú na houbách, tagliatelle sypané hoblinkami parmazánu

200g Filovaná kuřecí prsa (Sous vide) vázaná v parmské šunce na trhaných salátových listech,baby špenátu, s čerstvou zeleninou, ředkvičkou a pestem z medvědího česneku, rozpékaná bagetka

DEZERTY

Dle denní nabídky

Informace o alergenech Vám na požádání poskytne obsluha