Denní menu

18.-22. června

cena denního menu A 85 Kč, menu B 89 Kč


Pondělí 18. 6.

polévka: Hrachová s opečeným chlebem (1,7,9)
menu A: Vepřové výpečky, dušené tuřanské zelí, houskový knedlík, vídeňská cibulka (1,3,9)
menu B: Kuřecí steak na bylinkách, zapékaný šunkou a camembertem, hranolky (7,8)

Úterý 19. 6.

polévka: Moravská cibulačka (7,9)
menu A: Čevabčiči, vařený brambor, hořčice, cibulka (1,3,7,9)
menu B: Vepřový flamendr, bramboráčky (1,3,7,9)

Středa 20. 6.

polévka: Celerový krém (1,7,9)
menu A: Hovězí kostky po frankfurtsku, houskový knedlík / rýže (1,3,7)
menu B: Vepřová kotleta se sázeným vejcem a slaninovým chipsem, hranolky (3,7)

Čtvrtek 21. 6.

polévka: Čočková s klobáskou (1,7,9)
menu A: Řízečky z vepřové panenky a kuřecích prsíček, vídeňský bramborový salát (1,3,7,9,10)
menu B: Hovězí ve svíčkové omáčce, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

Pátek 22. 6.

polévka: Zelňačka s klobáskou (1,7,9)
menu A: Penne s kuřecími nugetkami a špenátem ve smetanové omáčce (1,7,9)
menu B: Kuřecí Cordon Bleu, mačkané brambory s máslem a pažitkou (1,3,7)

Stále menu na týden:

1. Kuřecí a vepřové medailonky s chřestovou omáčkou, americké brambory 149 Kč
2. Grilované souvlaki na zeleninovém salátku a trhaných salátových listech s rukolou a ředkvičkou, bylinkový dip (7,8) 99 Kč
3. Smažený eidam se šunkou a camembert s poličanem, hranolky (1,3,7) 95 Kč