Denní menu

13.-17. srpna

cena denního menu A 85 Kč, menu B 89 Kč


Pondělí 13. 8.

polévka: Brokolicový krém s krutony (1,3,7,9)
menu A: Smažený květák a žampiony, vařené brambory s petrželkou, tatarka (1,3,7,10)
menu B: Vepřové výpečky, dušené zelí, houskový knedlík, vídeňská cibulka (1,3,7,12)

Úterý 14. 8.

polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží (1,3,9)
menu A: Kuřecí kung-pao, hranolky (1,3,6)
menu B: Steak z vepřové kotlety na barevném pepři, restované zelené fazolky se slaninou, americké brambory (7,9)

Středa 15. 8.

polévka: Jarní bramborová (3,9)
menu A: Špikované kuřecí stehno à la bažant, dušená rýže (7,9)
menu B: Vepřové medailonky v cibulovém těstíčku, šťouchané brambory (1,3,7)

Čtvrtek 16. 8.

polévka: Čočková polévka s uzeninou (1,7,9)
menu A: Řízečky z kuřecích prsíček a vepřové panenky, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)
menu B: Hovězí kostky na červeném víně a kořenové zelenině, bramborová kaše, zeleninové chipsy (1,7,9)

Pátek 17. 8.

polévka: Gulášová (1,7,9)
menu A: Řecká musaka (1,7,9)
menu B: Kuřecí steak s restovanou zeleninou a olivami, hranolky, tzatziki (7,8)

Stále menu na týden:

1. Medailonky z krůtích a kuřecích prsíček, zelené fazolky vázané v anglické slanině, sázené vejce, hranolky (3,7) 149 Kč
2. Filované kuřecí prso na rozmarýnu na trhaných salátových listech s čerstvou zeleninou a cherry rajčátky, bazalkový dip (7,8) 99 Kč
3. Smažené žampiony plněné brynzou, vařené brambory s petrželkou (1,3,7) 95 Kč