Denní menu

Rozhodli jsme se obědy rozvážet po Ivančicích nebo si můžete dojít do restaurace, kde Vám ho prodáme přes výdejní okénko. Vaříme i ze zkráceného jídelního lístku
Důležité je objednat si jídlo do 10 hodin.
Objednávky přijímáme na tel. číslech 734 752 752 nebo 775 952 390. Obědy budeme postupně rozvážet každý den od 11. hodiny. Cena menu boxu 5 Kč

Týdenní menu:

pondělí 6.4.
polévka:
Zelná s klobáskou (1,7,9)
menu A: Čočka na kyselo, opékaná klobáska, vařené vejce, okurek, chléb (1,3,7,9,10) 95 Kč
menu B: Smažené medailonky z kuřecích prsíček v pikantním sýrovém těstíčku, šťouchané brambory s jarní cibulkou (1,3,7) 105 Kč

úterý 7.4.
polévka:
Hovězí vývar s játrovými nočky (1,3,9)
menu A: Sekaná s klobáskou, bramborová kaše šlehaná se smetanou, steril. okurek (1,3,7,9, 10) 95 Kč
menu B: Gnocchi s kuřecími kousky v houbové omáčce (1,3,7,9) 105 Kč

středa 8.4.
polévka:
Česnekový krém (1,7,9)
menu A: Smažený eidam, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10) 99 Kč
menu B: Hovězí guláš zdobený cibulkou, houskový knedlík (1,3,7,9) 105 Kč

čtvrtek 9.4.
polévka:
Fazolová (1,9)
menu A: Pečená vepřová krkovice po selsku, dušený listový špenát, bramborový knedlík (1,3,7,9) 99 Kč
menu B:
Kuřecí steak s brokolicí zapékaný mozzarellou, hranolky (7,9) 105 Kč

pátek 10.4.
Restaurace vaří ze zkráceného jídelního lístku a Velikonoční nabídky

Nabídka na celý týden
1. 200 g Vepřová panenka z grilu balená v anglické slanině, sýrová omáčka, americké brambory (1,7) 159 Kč
2. 150 g Salát Caesar s filovaným kuřecím prsíčkem a parmazánem (1,4,7,8,10) 129 Kč

Zkrácený jídelní lístek: