Denní menu
23.-27. dubna
cena denního menu 85 Kč
Pondělí 23. 4.
Polévka:
Moravská česnečka (1,3,9)
Menu
A: Husarská roláda, dušené červené zelí, houskový a bramborový knedlík,
vídeňská cibulka (1,3,7,9)
Menu
B: Pikantní vepřový flamendr, bramboráčky (1,3,7)
Úterý 24. 4.
Polévka:
Fazolová s uzeninou (1,7,9)
Menu
A: ½ smažený květák a ½ smažené žampiony, vařené brambory s petrželkou, tatarka
(1,3,7,10)
Menu
B: Kuřecí steak marinovaný v jogurtu s bylinkami, nivová omáčka, hranolky (1,7,9)
Středa 25. 4.
Polévka:
Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9)
Menu
A: Pečená vepřová krkovice na česneku a černém pivu, bramborová kaše šlehaná se
smetanou (7)
Menu
B: Kuřecí nugetky s restovanou zeleninou, mungo výhonky a bambus, rýžové nudle (7,9)
Čtvrtek 26. 4.
Polévka:
Uzená polévka s kroupami (1,7,9)
Menu
A: Smažené řízečky z kuřecích prsíček a vepřové panenky, bramborový salát s
majonézou (1,3,7)
Menu
B: Hovězí kostky na kořenové zelenině a červeném vínu, bramborová kaše,
zeleninový chips (1,7,9)
Pátek 27. 4.
Polévka:
Gulášová (1,9)
Menu
A: Smažená kuřecí kapsa se šunkou a hermelínem, selské brambory (1,3,7,9)
Menu
B: Penne s kuřecími nugetkami a špenátem ve smetanové omáčce (1,7,9)
Menu
C: Taštičky s tvarohovou náplní sypané mákem a cukrem, polévané máslem (1,3,7)
Stále menu na týden:
1. Steak
z vepřové kotlety na barevném pepři a tymiánu, omáčka z pečených paprik,
hranolky (bez alergenů) 135 Kč
2. ½
Smažený eidam a ½ smažený hermelín, vařené brambory s petrželkou a tatarka (1,3,7,10)
95 Kč
3. Grilovaná
mozzarella v parmské šunce s trhanými salátovými listy a zeleninou, bazalkové
pesto (1,3,7,8) 95 Kč
Přihlašte se k odběru novinek!