Denní menu

13.-17. ledna

Pondělí 13. 1.

polévka: Slepičí s nudlemi (1,3,9)
menu A: Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9) 95 Kč
menu B: Steak z vepřové kotlety na barevném pepři, restované fazolky se slaninou, americké brambory (7) 105 Kč

Úterý 14. 1.

polévka: Frakfurtská (1,7,9)
menu A: Pikantní mexické fazole s vepřovým masem a kukuřicí, chléb (1,3,7,9) 95 Kč
menu B: Smažená kuřecí kapsa s anglickou slaninou, hermelínem a mladou cibulkou, mačkané brambory s máslem a pažitkou (1,3,7) 99 Kč

Středa 15. 1.

polévka: Bramborová s houbami (1,7,9)
menu A: Restované kuřecí nudličky s brokolicí ve smetanové omáčce (1,7,9) 95 Kč
menu B: Pečená vepřová krkovice po selsku, česneková omáčka, vařené brambory (1,7) 99 Kč

Čtvrtek 16. 1.

polévka: Uzená s kroupami a bramborem (1,9)
menu A: Smažené kuřecí řízečky, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10) 99 Kč
menu B: Medailonky z vepřové panenky a kuřecích prsíček, sýrová omáčka, hranolky (1,7,9) 105 Kč

Pátek 17. 1.

polévka: Čočková s uzeninou (1,9)
menu A: Kuřecí medailonky v bramboráku, zelný salát (1,3,7) 99 Kč
menu B: Vídeňské roštěnky, dušená rýže (1,7,9) 105 Kč

Stálé menu na týden

1. 150g Špalíček z vepřové kotlety špikovaný zvěřinovou klobáskou a švestkami, švestkové omáčka, americké brambory (1,7,9) 159 Kč
2. 120g Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarka (1,3,7,10) 120 Kč
3. 150g Filované kuřecí prso na trhaných salátových listech s čerstvou zeleninou, cherry rajčata, cesar dresink (4,7,10) 129 Kč