Denní menu

15.-19. října

cena denního menu A 85 Kč, menu B 89 Kč


Pondělí 15. 10.

polévka: Šumavská bramboračka (1,7,9)
menu A: Smažený květák a žampiony, vařené brambory s petrželkou, tatarka (1,3,7,10)
menu B: Španělský ptáček tradičně nadívaný, dušená rýže (1,3,7,9,10)

Úterý 16. 10.

polévka: Vývar s játrovou rýží (1,3,7,9)
menu A: Moravské uzené, křenová omáčka zdobená čerstvým křenem, houskový knedlík (1,7,9,12)
menu B: Řízečky z kuřecích prsíček a vepřové panenky, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)

Středa 17. 10.

polévka: Celerový krém s krutony (1,7,9)
menu A: Špikované kuřecí stehno na tymiánu, housková nádivka, vařené brambory (1,3,7,9)
menu B: Steak z vepřové kotlety na bylinkách, nivová omáčka, hranolky (1,7,8)

Čtvrtek 18. 10.

polévka: Uzená s kroupami (1,3,7,9)
menu A: Sekaná plněná klobáskou a sýrem, bramborová kaše, zeleninový salátek (1,3,7,9)
menu B: Cordon Bleu, hranolky (1,3,7)

Pátek 19. 10.

polévka: Krémová česneková s krutony (1,7,9)
menu A: Kuřecí medailonky v bramboráku, salát Coleslaw (1,3,7)
menu B: Hovězí kostky na červeném víně a kořenové zelenině, bramborová kaše šlehaná se smetanou (1,7,9)

Stále menu na týden:

1. Steak z vepřové panenky se sázeným vejcem a restovanými fazolkami, hranolky (3) 149 Kč
2. Smažený sýr se šunkou, hranolky, tatarka (1,3,7,10) 99 Kč
3. Parmská šunka se sázeným vejcem na trhaných salátových listech s čerstvou zeleninou (3,8) 95 Kč