Denní menu

10.-14. prosince

cena denního menu A 85 Kč, menu B 89 Kč


Pondělí 10. 12.

polévka: Zeleninová (1,3,7,9)
menu A: Rolovaná vepřová plec pečená na česneku a černém pivu, šťouchané brambory s jarní cibulkou (7)
menu B: Kuřecí steak marinovaný v jogurtu, houbové ragú se slaninou, americké brambory (7,9)

Úterý 11. 12.

polévka: Uzená s kroupami a bramborem (1,9)
menu A: Moravské uzené, křenová omáčka zdobená čerstvým křenem, houskový knedlík (1,3,7,9,12)
menu B: Holandský sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše, steril. okurek (1,3,7,10)

Středa 12. 12.

polévka: Celerový krém s krutony (1,7,9)
menu A: Smažený květák, vařené brambory s petrželkou, tatarka (1,3,7,10)
menu B: Restované kuřecí nudličky se zeleninou, bambusem a houbami shiitake, čínské nudle (1,3,6,7,9)

Čtvrtek 13. 12.

polévka: Slepičí s nudlemi a zeleninou (1,3,9)
menu A: Hovězí vařené, rajská omáčka, houskový knedlík nebo těstoviny (1,3,7,9)
menu B: Medailonky z kuřecích prsíček a vepřové panenky, omáčka z modrého sýra, hranolky (1,7,9)

Pátek 14. 12.

polévka: Gulášová (1,7,9)
menu A: Kuřecí nugety ve smetanové omáčce s listovým špenátem, penne (1,3,7,9)
menu B: Smažená vepřová kapsa s klobásou a hermelínem, selské brambory (1,3,7,12)

Stále menu na týden:

1. 150g Steak z vepřové panenky, sázené vejce, anglická slanina, americké brambory, dip z pečeného česneku (3,7) 149 Kč
2. 90g grilované kousky lososa na trhaných salátových listech s čerstvou zeleninou, ředkvičkami a cherry rajčátky, koprový dip, bazalkové těsto (4,7,8) 99 Kč
3. 120g Sýrový špíz (eidam, hermelín, uzený eidam), hranolky, tatarka (1,3,7,10) 95 Kč