Denní menu

22.-26. dubna

cena denního menu A 89 Kč, menu B 95 Kč


Pondělí 22. 4.

Státní svátek

Úterý 23. 4.

polévka: Květákový krém s krutony (1,7,9)
menu A: Penne s kuřecími nugetkami a brokolicí ve smetanové omáčce (1,3,7)
menu B: Smažená kapsa z vepřové kotlety s anglickou slaninou a jarní cibulkou, americké brambory (1,3,7)

Středa 24. 4.

polévka: Masový vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,7)
menu A: Smažené karbanátky, bramborová kaše šlehaná se smetanou, sterilovaný okurek (1,3,7,10)
menu B: Hovězí guláš zdobený cibulkou a beraním rohem, houskový knedlík (1,3,7,10)

Čtvrtek 25. 4.

polévka: Fazolová s uzeninou (1,7,9)
menu A: Špikované kuřecí stehno na tymiánu, housková nádivka, dušená rýže (1,3,7,9)
menu B: Medailonky z vepřové kotlety v bramboráku, zeleninový salátek (1,3,8)

Pátek 26. 4.

polévka: Slepičí vývar s masem, zeleninou a kapáním (1,3,9)
menu A: Kuřecí medailonky marinované v jogurtu, zeleninový kuskus (1,8)
menu B: Hovězí po burgundsku s kořenovou zeleninou a červeným vínem, bramborová kaše (1,7,9)

Stálé menu na týden:

1. 150g Steak z vepřové panenky na bylinkách, omáčka z hrubozrnné hořčice, chips anglické slaniny, americké brambory (1,7,9) 155 Kč
2. 150g Řízečky z kuřecích prsíček a vepřové panenky na česneku, bramborová kaše šlehaná se smetanou (1,3,7,9) 105 Kč
3. 120g Smažený eidam se šunkou, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) 105 Kč
4. 100g Grilovaný hermelín balený v parmské šunce na trhaných salátových listech s čerstvou zeleninou s pestem z medvědího česneku, bagetka (7,8,10) 105 Kč