Denní menu

23.-27. dubna

cena denního menu 85 Kč


Pondělí 23. 4.

Polévka: Moravská česnečka (1,3,9)
Menu A: Husarská roláda, dušené červené zelí, houskový a bramborový knedlík, vídeňská cibulka (1,3,7,9)
Menu B: Pikantní vepřový flamendr, bramboráčky (1,3,7)

Úterý 24. 4.

Polévka: Fazolová s uzeninou (1,7,9)
Menu A: ½ smažený květák a ½ smažené žampiony, vařené brambory s petrželkou, tatarka (1,3,7,10)
Menu B: Kuřecí steak marinovaný v jogurtu s bylinkami, nivová omáčka, hranolky (1,7,9)

Středa 25. 4.

Polévka: Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9)
Menu A: Pečená vepřová krkovice na česneku a černém pivu, bramborová kaše šlehaná se smetanou (7)
Menu B: Kuřecí nugetky s restovanou zeleninou, mungo výhonky a bambus, rýžové nudle (7,9)

Čtvrtek 26. 4.

Polévka: Uzená polévka s kroupami (1,7,9)
Menu A: Smažené řízečky z kuřecích prsíček a vepřové panenky, bramborový salát s majonézou (1,3,7)
Menu B: Hovězí kostky na kořenové zelenině a červeném vínu, bramborová kaše, zeleninový chips (1,7,9)

Pátek 27. 4.

Polévka: Gulášová (1,9)
Menu A: Smažená kuřecí kapsa se šunkou a hermelínem, selské brambory (1,3,7,9)
Menu B: Penne s kuřecími nugetkami a špenátem ve smetanové omáčce (1,7,9)
Menu C: Taštičky s tvarohovou náplní sypané mákem a cukrem, polévané máslem (1,3,7)

Stále menu na týden:

1. Steak z vepřové kotlety na barevném pepři a tymiánu, omáčka z pečených paprik, hranolky (bez alergenů) 135 Kč
2. ½ Smažený eidam a ½ smažený hermelín, vařené brambory s petrželkou a tatarka (1,3,7,10) 95 Kč
3. Grilovaná mozzarella v parmské šunce s trhanými salátovými listy a zeleninou, bazalkové pesto (1,3,7,8) 95 Kč

Přihlašte se k odběru novinek!