Denní menu

Týdenní menu:

Pondělí 26. 9.
polévka:
Slepičí vývar s nudlemi a zeleninou(1,3,9)
menu A: Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9) 120 Kč
menu B: Kuřecí rarášci v pikantním sýrovém těstíčku, šťouchanébrambory (1,3,7,9) 125 Kč

úterý 27. 9.
polévka:
Čočková s uzeninou (1,9)
menu A: Boloňské špagety s drcenými rajčaty sypané parmazánem (1,7,9) 120 Kč
menu B: Steak z vepřové kotlety, zapékaný cheddarem, BBQ omáčka, hranolky (1,7,9) 125 Kč

středa 28. 9.
Tento den je státní svátek, proto polední menu nevaříme.
Restaurace je otevřena 11 - 21 hod.

čtvrtek 29. 9.
polévka:
Květákovo-bramborový krém (1,7,9)
menu A: Křenová omáčka zdobená čerstvým křenem, moravské uzené, houskový knedlík (1,3,7) 120 Kč
menu B: Kuřecí v bramboráku, zelný salát (1,3,7) 125 Kč

pátek 30. 9.
polévka:
Gulášová (1,7,9)
menu A: Smažené řízky z kuřecích prsíček, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10) 120 Kč
menu B: Špikované hovězí ve svíčkové omáčce, houskový knedlík (1,3,7,9,10) 130 Kč

Stálé menu na týden:
1. 150 g Steak z vepřové panenky, sázené vejce, anglická slanina, hranolky (1,3,9) 179 Kč
2. 130 g Smažený eidam se šunkou, hranolky, tatarská omáčka (1,3,7,10) 159 Kč
3. 300 g Pečená vepřová žebra, mále hranolky, majonéza z pečeného česneku (1,3) 179 Kč

Polévka k menu je podávána v množství 0,25 l / gramáž masa v menu je 150 g (v syrovém stavu).