Denní menu

18.-22. února

cena denního menu A 85 Kč, menu B 89 Kč


Pondělí 18. 2.

polévka: Květáková (1,7,9)
menu A: Kuřecí nugetky ve smetanové kari omáčce, hranolky (1,7,9)
menu B: Holandský sekaný řízek se sýrem, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10)

Úterý 19. 2.

polévka: Hovězí vývar se zeleninou a játrovou rýží (1,3,7,9)
menu A: Pečená vepřová krkovice po selsku, šťouchané brambory s petrželkou, vídeňská cibulka (1,7,9)
menu B: Medailonky z kuřecích prsíček a vepřové panenky, sýrová omáčka, americké brambory (1,7,9)

Středa 20. 2.

polévka: Celerový krém s opečenými krutony (1,7,9)
menu A: Čočka na kyselo, sázené vejce a opečený klobásek, steril. okurek, chléb (1,3,9,10)
menu B: Kuřecí steak na bylinkách, slaninový chips, hranolky, tzatziki (7)

Čtvrtek 21. 2.

polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
menu A: Kuře na paprice, houskový knedlík (těstoviny) (1,3,7,9)
menu B: Smažené kapsa z vepřové kotlety s anglickou slaninou, nivou a jarní cibulkou, selské brambory (1,3,7)

Pátek 22. 2.

polévka: Havířská fazolačka (1,7,9)
menu A: Zapékané těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a sýrovou omáčkou (1,3,7)
menu B: Hovězí ve svíčkové omáčce, houskový knedlík, šlehačka, brusinky, citron (1,3,7,9,10)

Stále menu na týden:

1. 200g Steak z kuřecího prsíčka vázaný v parmské šunce, omáčka z pečených paprik, americké brambory (7) 155 Kč
2. 120g Zapékaná tortilla s restovanými kuřecími stripsy a čerstvou zeleninou, bylinkový dresing, hranolky (1,3,7,8) 99 Kč
3. 150g Smažené řízečky z kuřecích prsíček a vepřové panenky s česnekem v bylinkové strouhance, bramborová kaše šlehaná se smetanou (1,3,7) 99 Kč