Velikonoční speciality

podávané od 29. března do 1. dubna

POLÉVKA

Krém z medvědího česneku, noček z bylinkové ricotty, opečený toust

49

PŘEDRKM

80g Smažená králičí játra na trhaných salátových listech s bazalkovým pestem, křenová majonéza, rozpékaná bagetka

89

HLAVNÍ JÍDLO

420g Konfitované jehněčí kolínko (s kostí) s česnekem a tymiánem, listovým špenátem, staročeská nádivka, šťouchané brambory

279

220g Půl smaženého kukuřičného kuřátka, jarní bramborový salát s ředkvičkami, bylinkami a krém fresh

169

200g Filírované kachní prso, housková nádivka s medvědím česnekem a iberijským špekem, chřestové ragú s nočky šťouchaných brambor

229

250g Konfitovaný selečí bok, kedlubnové zelí, bramborový závin se slaninou

189

250g Polničkový salát s rukolou, řeřichou a ředkvičkou, zastřené vejce, jogurtová zálivka s pažitkou, rozpečená bagetka

119 Kč

DEZERT

Dort panna cotta s jahodami

55 Kč

Čokoládový dort mousse

55 Kč

Duo čokoládový dort

55 Kč

Tvarohový dort den a noc

55 Kč

Arašídový dort s karamelem

55 Kč