Valentýnské menu

PŘÍPITEK

Mint Julep
(0,05l Bourbon, 0,02l třtinový sirup, 0,01l limetková šťávy, maliny, máta, led)

120

Knickerbocker
(0,04l Rum Vizcaya Cask 12y, 0,02l pomerančový likér, 0,01l citronová šťáva, 0,02l malinový sirup)

120

PŘEDKRM

Carpaccio ze zauzených kachních prsíček podávané na trhaných salátových listech, jemný francouzský dresing, bagetka

89

POLÉVKA

Krém z pečených topinambur, crème fraîche a sýr Pecorino

50 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

180g Steak z chlazeného tuňáka v sezamové krustě s grilovaným zeleným baby chřestem a rajčatovou salsou, bagetka

265 Kč

200g Panenská svíčková Wellington s bramborovou kaší ze zauzených brambor

239

200g Pečené kuřecí prsíčko supreme, gratinované brambůrky, kuřecí fond, feniklový salát s pomerančem a granátovým jablíčkem

219

DEZERT

Panna Cotta s čerstvými jahodami a vanilkou
65 Kč