Denní menu
17.-21. února
Pondělí 17. 2.
polévka: Masový vývar s nudlemi a zeleninou (1,3,9)
menu A: Čočka na kyselo, opečený šunkový klobás, sázené vejce, sterilovaný okurek, chléb (1,3,7,9,10) 95 Kč
menu B: Steak z vepřové kotlety marinovaný v dijonské hořčici, pepřová omáčka, hranolky (1,7,9) 105 Kč
Úterý 18. 2.
polévka: Květáková polévka s vejcem (1,3,7,9)
menu A: Kuřecí roláda s klobásou, sýrem a listovým špenátem, hranolky (1,3,7,9) 95 Kč
menu B: Sekaný vepřový řízek, bramborový salát s majonézou (1,3,7,9,10) 99 Kč
menu C: Tvarohové knedlíky plněné nugátem, kysaná smetana, strouhaný perník (1,3,7) 89 Kč
Středa 19. 2.
polévka: Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi (1,3,9)
menu A: Křenová omáčka zdobená strouhaným křenem, moravské uzené, houskový knedlík (1,3,7,9) 95 Kč
menu B: Medailonky z kuřecího prsa a vepřové panenky, sýrová omáčka, hranolky (1,7,9) 105 Kč
Čtvrtek 20. 2.
polévka: Šumavská bramboračka (1,7,9)
menu A: Záhorácký vepřový závitek se zelím a klobásou, americké brambory, česnekový dresink (1,7,9) 95 Kč
menu B: Smažená kuřecí kapsa s anglickou slaninou, hermelínem a mladou cibulkou, šťouchané brambory (1,3,7) 105 Kč
Pátek 21. 2.
polévka: Moravská česnečka s opraženým chlebem (1,3,9)
menu A: Kuřecí steak zapékaný se šunkou a sýrovou krustou, hranolky (7,9) 95 Kč
menu B: Špikované hovězí ve svíčkové omáčce, citron, šlehačka, brusinky, houskový knedlík (1,3,7,9,10) 105 Kč
Stálé menu na týden
1. 150g Steak z vepřové panenky na barevném pepři, sázené vejce, slaninový chips, americké brambory (3,7) 159 Kč
2. 120g Smažený hermelín s poličanem, hranolky, tatarka (1,3,7,10) 120 Kč
3. 2ks Grilovaný špíz z lososa a tuňáka na trhaných salátových listech a čerstvé zelenině, cherry rajčátka, bazalkové pesto (4,8) 129 Kč